Paieška
Reklama

Prancūzijos virtuvė

Skaniosios krevetės
Skaniosios krevetės
Ingredientai: Krevetės be kevalo - 8 vienetai, Džiūvėsėliai - 4 valgomieji šaukštai, Kumpis rūkytas - 4 valgomieji šaukštai, Česnakai - 1 skiltelė, Petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė - 0.3 stiklinės, Česnakai - 1 skiltelė, Baltas vynas - 2 va
Apelsinų ir šokolado pyragas
Apelsinų ir šokolado pyragas
Ingredientai: Sviestas, nesūdytas - 120 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 340 gramų, Cukrus - 120 gramų, Vanilė - 0.5 arbatinio šaukštelio, Citrinos Žievelės - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiupsnelis, Apelsinai - 3 vienetai, Cukrus - 400 gr
Bandelės įdarytos paukštiena ir pievagrybiais
Bandelės įdarytos paukštiena ir pievagrybiais (1)
Ingredientai: Bandelės - 8 vienetai, Pienas - 100 mililitrų, Svogūnai - 2 vienetai, Paprika - 2 vienetai, Pievagrybiai - 200 gramų, Paukštienos faršas - 400 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pomidoras - 1 vienetas, Sūris - 200 gramų
Šoninės su špinatais ir fetos sūriu apkepas
Šoninės su špinatais ir fetos sūriu apkepas
Ingredientai: Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Špinatai - 500 gramų, Kiaušiniai - 12 vienetų, Druska - 2 žiupsneliai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Paprikos milteliai - 1 žiupsnelis, Šoninė - 100 gramų, Svogūnas - 0.5 vieneto, Feta sūris - 100 gramų
Ožkos sūrio užkandis su alyvuogėmis
Ožkos sūrio užkandis su alyvuogėmis
Ingredientai: Ožkos sūris - 120 gramų, Alyvuogės - 0.5 stiklinės, Čiobreliai - 3 vienetai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Citrinos Žievelės - 0.5 arbatinio šaukštelio
Džiovinti pomidorai aliejuje
Džiovinti pomidorai aliejuje
Ingredientai: Pomidorai - 500 gramų, Čiobreliai - 5 vienetai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis
Midijų sriuba su vynu
Midijų sriuba su vynu
Ingredientai: Salierai - 1 vienetas, Baltas vynas, sausas - 150 mililitrų, Svogūnai - 1 vienetas, Prieskoniai - 3 žiupsneliai, Midijos - 1 kilogramas, Grietinėlė - 150 mililitrų, Svogūnų laiškai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 žiupsnelis
Paprasčiausi lietiniai blynai
Paprasčiausi lietiniai blynai
Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 1 stiklinė, Pienas - 1.25 stiklinės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis
"Ravioli" įdaryti vištiena
"Ravioli" įdaryti vištiena
Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Kiaušiniai - 2 vienetai, Vanduo - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Vištienos filė - 300 gramų, Grietinėlė - 60 gramų, Špinatai - 0.4 stiklinės, Raudonas vynas - 2 stiklinės, Lauro lapai
Ledai su apelsinų ir kavos likeriais
Ledai su apelsinų ir kavos likeriais (1)
Ingredientai: Ledai, vaniliniai - 120 gramų, Apelsinų likeris - 2 valgomieji šaukštai, Kavos likeris - 2 valgomieji šaukštai, Airiškas likeris - 140 mililitrų, Kakava - 2 arbatiniai šaukšteliai
Porų ir lašišos sriuba
Porų ir lašišos sriuba
Ingredientai: Vanduo - 3 stiklinės, Šoninė - 1 riekė, Bulvės - 3 vienetai, Porai - 1 vienetas, Česnakai - 1 skiltelė, Sviestas - 0.5 valgomojo šaukšto, Čili pipirai - 1 žiupsnelis, Svogūnų laiškai - 8 vienetai, Lašišos filė - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsn
Šokolado ir raguolių pudingas
Šokolado ir raguolių pudingas
Ingredientai: Prancūziški rageliai - 5 vienetai, Šokoladas - 100 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Kiaušinio tryniai - 1 vienetas, Cukrus - 7 valgomieji šaukštai, Pienas - 100 mililitrų, Grietinėlė - 100 mililitrų, Sviestas, nesūdytas - 20 gramų
  • 1 /
  • 2 /
  • ... /
  • 7 /
  • 8 /
  • 9
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]