Paieška
Reklama

Prancūzijos virtuvė

Kopūstų duona
Kopūstų duona
Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 750 gramų, Grietinė - 200 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Fermentinis sūris - 50 gramų
Šokoladinės karamelės pyragaitis su braškių padažu
Šokoladinės karamelės pyragaitis su braškių padažu
Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Juodasis šokoladas - 100 gramų, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 80 gramų, Kvietiniai miltai - 30 gramų, Braškės - 200 gramų
Ėriukas su žaliaisiais šparagais
Ėriukas su žaliaisiais šparagais
Ingredientai: Ėrienos šonkauliai su mėsa - 800 gramų, Sviestas, filtruotas - 2 valgomieji šaukštai, Žalieji šparagai, ryšulėliai - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas, filtruotas - 100 gramų, Citrinžolė - 1 vienetas, Lauro lapai - 4 vienetai, Smulkinti džiūve
Orkaitėje keptas Kamemberto sūris su miško grybais ir žolelėmis
Orkaitėje keptas Kamemberto sūris su miško grybais ir žolelėmis
Ingredientai: Kamemberto sūrio ritinėlis - 1 vienetas, Baltas vynas, sausas - 30 mililitrų, Česnako laiškai - 2 vienetai, Grybai, miško - 1 sauja, Svogūnai, smulkinti - 1 valgomasis šaukštas, Sviestas - 1 arbatinis šaukštelis, Mairūnas, šviežias - 2 lapai
Vištienos sparneliai su šokoladu ir mėta
Vištienos sparneliai su šokoladu ir mėta
Ingredientai: Vištienos sparneliai - 0.5 kilogramo, Čili, mažas - 1 vienetas, Sojos padažas - 3 valgomieji šaukštai, Šokoladas, juodasis - 50 gramų
Prancūziški blyneliai su kremu
Prancūziški blyneliai su kremu
Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Kiaušiniai (ne narvuose užaugintų vištų) - 3 vienetai, Pienas - 0.4 litro, Alus, kvietinis - 0.1 litro, Druska - 3 gramai, Cukrus - 30 gramų
"Cremee Brulee" iš Prancūzijos
"Cremee Brulee" iš Prancūzijos (1)
Ingredientai: Grietinė - 0.5 litro, Cukrus - 100 gramų, Kiaušinio tryniai - 11 vienetų, Cukraus pudra - 150 gramų, Pienas, riebus - 0.5 litro, Vanilės ankštis - 1 vienetas
Prancūziškas grybų rizotas
Prancūziškas grybų rizotas
Ingredientai: Ryžiai - 400 gramų, Pievagrybiai - 125 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Baltas vynas, sausas - 130 mililitrų, Svogūnai - 40 gramų, Veršienos sultinys - 1200 mililitrų, Sviestas - 25 gramai, Parmezano sūris - 40 gramų, P
Prancūziška veršiena “Duroc”
Prancūziška veršiena “Duroc”
Ingredientai: Veršiena - 1 kilogramas, Baltas vynas, sausas - 100 mililitrų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kvietiniai miltai - 80 gramų, Sviestas - 25 gramai, Pipirai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Konjakas - 50 mililitrų, Petražolės - 1 pundelis, Pomi
Baltyminiai sausainiai
Baltyminiai sausainiai
Ingredientai: Kiaušinio baltymas - 7 vienetai, Cukrus - 1.5 stiklinės, Citrinos rūgštis - 2 žiupsneliai
Kremas „Creme brulee“
Kremas „Creme brulee“ (1)
Ingredientai: Grietinėlė, 33 proc. riebumo - 500 mililitrų, Pienas - 150 mililitrų, Medus - 3 valgomieji šaukštai, Kiaušinio trynys - 5 vienetai, Rudasis cukrus - 100 gramų
Majonezas
Majonezas
Ingredientai: Kiaušinio tryniai - 2 vienetai, Citrinos sultys - 1.5 valgomojo šaukšto, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Augalinis aliejus - 300 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai, malti - 1 žiupsnelis, Grūdėtos garstyčios - 1 arbatinis
  • 1 /
  • 2 /
  • 3 /
  • ... /
  • 8 /
  • 9
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]