Ragauk.lt

Žuvies kepsneliai su vafliu

Žuvies kepsneliai su vafliu

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Apvoliojimui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus svogūnus ir manų kruopas sudėti į maltos žuvies masę, įmušti kiaušinius, sudėti prieskonius, majonezą-išmaišyti ir porai valandų palikti šaldytuve.

  2. Vaflius sudėti lygiai ir supjaustykite rombo ar trikampio formos figūras. Ant vieno lakšto dėkite 3-4 mmm storio žuvies įdarą ir uždengti kitu lakštu.

  3. Kepsnelius apvolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Dėti į aliejumi išteptą skardą ir šauti į 200-220 laipsnių karščio orkaitę.

  4. Kai kepsneliai pagels (po 15-20 minučių), apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar 5 min. pakepinti, kol išsilydys. Skanaus.