Ragauk.lt

Vyšnių pyragas

Vyšnių pyragas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai Tešlai:
Ingredientai Reikės:
Ingredientai Pabarstymui:
Ingredientai Pamirkymui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Bandeles supjaustome, užpilame pienu ir paliekame išbrinkti. Vyšnias nuplauname, pašaliname kauliukus ir nusausiname.

  2. Tuomet vyšnias sumaišome su kapotais riešutais ir išbrinkusiomis bandelėmis. Kiaušinių trynius ištriname su cukrumi ir cinamonu. Kiaušinių baltymus išplakame su druska, iki standžių putų.

  3. Viską kartu gerai išmaišome ir supilame į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus uždedame margarino gabaliukus.

  4. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 40-50 min. Apibarstome miltiniu cukrumi. Skanaus :)