Ragauk.lt

Vištienos pyragas

Vištienos pyragas

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus ir svogūną supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su druska, pipirais ir čiobreliais. Šią masę pakepinau keptuvėje apie 3-4 minutes.

  2. Ištirpinau sviestą ir supyliau 20 proc. riebumo grietinėlę bei sultinį. Po truputį beriant įmaišiau miltus. Visą laiką maišant viriau apie 5 minutes.

  3. Virtus ryžius sumaišiau su susmulkintais žalumynais: krapais ir petražolėmis.

  4. Tešlą išminkiau ir įtiesiau į kepimo formą, atkartodama kepimo indą iš vidaus.

  5. Ant tešlos pridėjau pakepintų grybų, ryžių ir virtos vištienos kubelių.

  6. Viską užpyliau pasigamintu padažiuku.

  7. Kepiau apie 25-30 minučių 180° C orkaitėje.