Ragauk.lt

Vištienos pyragas

Vištienos pyragas

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Ingredientai Aptepimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinius ir išmaišyti su ištirpintu sviestu, druska ir soda (nugesinta keliais lašais acto).

  2. Į kiaušinių plakinį supilti grietinę ir miltus. Gerai išminkyti.

  3. Tešlą padalinti į du lakštus.

  4. Vieną lakštą įtiesti į kepimo indą. Kraštus tešlos užkelkite, kad įdaras neišbėgtų.

  5. Sudėti vištienos gabaliukus.

  6. Vištieną užilti padažu. Padažas: susmulkinti grybai sumaišyti su grietine, druska ir pipirais bei svogūnų kubeliais.

  7. Ant viršaus uždėti antrąjį tešlos lakštą. Aptepti aliejumi arba sviestu.

  8. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.