Ragauk.lt

Vištienos apkepas

Vištienos apkepas

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Reikės:
Ingredientai Vištienai:
Ingredientai Pabarstymui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos gabalėlius įtriname prieskoniais ir apvoliojame miltuose.

  2. Į keptuvę sudedame sviestą, supilame aliejų ir apkepame vištieną.

  3. Tuomet vištienos gabalėlius sudedame į kepimo indą ir kepame apie 30 min., 200 laipsnių temperatūroje.

  4. Į keptuvę dedame sviesto, ištirpiname ir supilame miltus. Truputį pakepame ir supilame karštą sultinį. Maišome, kol užvirs.

  5. Dedame garstyčias, žiupsnelį prieskonių, supilame 35 % riebumo grietinėlę ir vėl užviriname. Nukeliame nuo ugnies ir sumaišome su tarkuotu sūriu.

  6. Ant iškeptos vištienos užpilame paruoštą padažą ir apibarstome džiūvėsėliais. Vėl dedame į orkaitę ir kepame, kol apskrus. Skanaus!