Pasiruoškite produktus: supjaustykite svogūną, česnako skilteles, čili pipirą. Čili pipiras gali deginti rankas, tad supjaustę, nusiplaukite rankas.
Kuo smulkiau supjaustysite, tuo greičiau paruošite patiekalą.
Kubeliais supjaustykite vištieną. Supjaustę vištieną, taip pat nusiplaukite rankas. :)
Į įkaitintą keptuvę supilkite 3 šaukštus aliejaus. Sudėkite svogūnus ir kepkite 1 min.
Sudėkite vištieną ir kepkite 5-6 minutes.
Sudėkite čili ir česnaką.
Kepkite dar 2-3 min.
Suberkite prieskonius: druską, kurkumą, kmynus (maltus), kalendrą ir išmaišykite.
Įmaišykite pomidorų pastą ir karį.
Supilkite 30 proc. riebumo grietinėlę.
Jei bijote, kad vištiena dar neiškepė, patikrinkite: perpjaukite vištienos gabaliuką, jei jis bus baltas, vadinasi vištiena iškepė.
Patiekite su ryžiais.