Ragauk.lt

Vištiena meduje

Vištiena meduje

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 3
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Marinatui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pipirus, prieskonius, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausite su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę (įkaitintą iki 190-200° C). Kepkite apie 10 minučių.

  2. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu. Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka konservuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus