Ragauk.lt

Vištiena, kepta „rankovėje“

Vištiena, kepta „rankovėje“

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai Marinatui:
Ingredientai Garnyrui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles ar ketvirčius įtrinti prieskoniais ir česnaku. Užpilti citrinos sultimis, aliejumi ir sojų padažu. Susmulkinti žalumynus, svogūną ir sudėti ant mėsos. Mėsą sandariai uždaryti ir laikyti šaldytuve bent 12 valandų.
    Tinka bet kokia mėsa: kiauliena, jautiena, žvėriena.

  2. Bulves supjaustyti griežinėliais ar šiaudeliais.

  3. Į kepimo rankovę sudėti išmarinuotą mėsą ir bulves. Užrišti rankovės galus.

  4. Rankovę įdėti į kepimo skardą ir pašauti į 180°C orkaitę 1 valandai.
    Aš kepiau 1 valandą ir 15 minučių.

  5. Labai skani ir minkšta mėsytė.