Ragauk.lt

Varškės pyragas su obuoliais ir razinomis

Varškės pyragas su obuoliais ir razinomis

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai Tešlai:
Ingredientai Pyragui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 160 laipsnių.

  2. Kiaušinius išplakite su varške, cukrumi, aliejumi ir miltais. Į tešlą įmaišykite 2 nuluptus ir supjaustytus obuolius.

  3. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą.

  4. Į tešlos vidurį priberkite razinų.

  5. Likusius obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.

  6. Obuolių skilteles (po kelias skilteles kartu) sudėkite ir šiek tiek įspauskite į tešlą.

  7. Sviestą išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sviesto mišinį užpilkite ant pyrago.

  8. Kepti 60-70 minučių.

  9. P.S. skonis bus geresnis, jei razinas užpilsite romu ir palaikysite 1 valandą.