Ragauk.lt

Varškės apkepas su džiovintais vaisiais

Varškės apkepas su džiovintais vaisiais

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai Reikės:
Ingredientai Pabarstymui:
Ingredientai Patepimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sutriname su cukrumi, druska ir kiaušiniais.

  2. Pieną beveik užviriname ir užplikome juo manų kruopas. Gerai išmaišome, kad nesusidarytų gumuliukai. Manų kruopas sudedame į varškės masę ir gerai išmaišome.

  3. Tuomet dedame grietinę, vanilinį cukrų ir verdančiu vandeniu nuplikytus, bei nukoštus džiovintus vaisius.

  4. Tešlą pilame į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą. Kepame 170 laipsnių temperatūroje 40-50 min.

  5. Varškės apkepą patiekiame su grietine ar mėgstama uogiene.