Ragauk.lt

Troškinys su aviena

Troškinys su aviena

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai Makaronams:
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome avieną nedideliais gabalėliais, papriką išilgai nestorom juostelėm, bulves nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną, per burokinę tarką sutarkuojame morką, cukiniją supjaustome panašiai kaip bulves, nulupame pomidorą (tik būtinai visus supjaustytus produktus laikykite atskirai!).

  2. Įpilame į puodą nepilną stiklinę vandens, jį pasūdome, įberiame pipirų ir įdedame pora lauro lapelių.

  3. Pakepiname svogūnus ir beriame į verdantį vandenį. Atskirai pakepiname visus produktus išskyrus bulves ir pomidorą.

  4. Kai visi pakepinti produktai jau puode uždengiame ir ant silpnos ugnies patroškiname 10min., tada suberiame bulves ir supjaustytą pomidorą, palaukiame kol užvirs, tada sumažiname ugnį ir troškiname dar maždaug 40 min.

  5. Jei mėgstate aštriai įdėkite kelis aitriuosius pipiriukus.