Ragauk.lt

Tortas su uogomis

Tortas su uogomis

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išsukti iki purumo su 4 šaukštais šilto vandens, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

  2. Gerai išmaišyti miltus, grikių miltus, krakmolą, kepimo miltelius, riešutus ir suberti ant trynių masės.

  3. Baltymus išplakti iki putų ir sudėti į masę, atsargiai išmaišyti.

  4. Tortinę iškloti sviestiniu popieriumi ir, supylus masę, kepti apie pusvalandį 175C temp orkaitėje.

  5. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 dalis.

  6. Kremui: grietinėlę išplakti su standinimo milteliais ir miltiniu cukrumi. Į kremą įmaišyti trešnių be kauliukų.

  7. Torto viršų aptepti grietinėle ir papuošti uogomis.