Ragauk.lt

Sūrio tortas

Sūrio tortas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai Kremui:
Ingredientai Papuošimui:
Ingredientai Padui:
Ingredientai Sirupui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinius su cukrumi. Persijoti į tešlą krakmolą, miltus ir kepimo miltelius.

  2. Iškloti torto formą kepimo popieriumi, supilti tešlą ir kepti apie 8 min. iki 225°C įkaitintoje orkaitėje.

  3. Išimti biskvitą, padėti ant popieriaus pabarstyto cukrumi ir pridengti.

  4. Paruošti sūrio kremą: išplakti sūrį su kiaušiniais ir cukrumi. Į sūrio kremą įmaišyti išplaktą grietinėlę.

  5. Biskvitą perpjauti išilgai į tris lygias dalis, pirmą dalį aplaistyti sirupu, uždėti pusę paruošto sūrio kremo, po to dėti antrą biskvito dalį ir viską padaryt taip pat, trečia dalimi uždengiame tortą ir puošiame paruoštu vaniliniu bei šokoladiniu kremu, konditerinio švirkšto pagalba. Papuošimą baigiame braškėmis.

  6. Padėti tortą kelioms valandoms į šaldytuvą. Skanaus