Ragauk.lt

Šokoladinis pyragas

Šokoladinis pyragas

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai Tešlai:
Ingredientai Kremui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190° C.

  2. Dvi 20 cm skersmens kepimo formas išlokite pergamentiniu popieriumi ir ištepkite aliejumi ar sviestu.

  3. Dideliame dubenyje išplakite kambario temperatūros sviestą su cukraus pudra.

  4. Įmuškite ir išplakite kiaušinius, pieną, miltus, kakavą ir kepimo miltelius.

  5. Tešlą sudėkite į dvi paruoštas kepimo formas. Viršų išlyginkite ir kepkite 20 minučių.

  6. Biskvitus palikite atvėsti.

  7. Grietinėlę supilkite į puodelį ir kai pradės virti suberkite šokoladą, sviestą, medų. Virkite apie 5 min. Gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė.

  8. Biskvitą aptepkite kremu ir uždėję antrąjį biskvitą taip pat ištepkite viršų kremu. Apibarstykite šokolado drožlėmis.

  9. Skanaus!