Ragauk.lt

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų kiekis: 9
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.

  2. Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
    Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.

  3. Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
    Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.

  4. Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
    Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir, užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
    Taip padarome su visa tešla ir įdaru.

  5. Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.