Ragauk.lt

Pyragas su maskarponės sūriu

Pyragas su maskarponės sūriu

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai Tešlai:
Ingredientai Kremui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Visų pirma išsikepame biskvitą: kiaušinio baltymus išplakame iki putų, suberiame cukrų ir plakame iki susidarys standžios putos (įkišus pirštą į jas ir ištraukus, putos nuo piršto turi nekristi).

  2. Po vieną įmaišome kiaušinio trynius ir sukame iki vientisos masės.

  3. Miltus sumaišome su krakmolu, kepimo milteliais ir beriame į kiaušinių masę.

  4. Supilame tešlą į riebalais išteptą formą kepame apie 15 - 20 min iki 190 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.

  5. Kremas: želatiną ištirpiname 30 ml. vandens.

  6. Mikseriu plakame sumaišytus maskarponę, citrinos sultis, natūralų jogurtą, cukraus pudrą bei vanilinį cukrų. Tuomet į gautą masę supilame išbrinkintą želatiną ir gerai išmaišome. Gautą kremą dedame į šaldytuvą stingti.

  7. Mikseriu iki standumo išplakame grietinėlę ir įmaišome ją į pradedantį stingti kremą.

  8. Gautą kremą dedame ant iškepto ir atvėsinto biskvito. Puošiame pagal savo norus ar fantaziją :) Dedame tortą į šaldytuvą 3 - 5 valandom pastingti.
    Skanaus :)