Ragauk.lt

Netradicinis svogūninis džemas

Netradicinis svogūninis džemas

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite.

  2. Įkaitinkite aliejų dideliame puode. Sukapokite česnaką ir sudėkite į puodą kartu su supjaustytais svogūnais, druska, cukrumi bei čiobreliais.

  3. Troškinkite kol išgaruos visas susidaręs svogūnų skystis. Tai gali užtrukti ~ 40 minučių.

  4. Skysčiui išgaravus, supilkite raudoną sausą vyną ir actą. Kaitinkite tol, kol išgaruos actas, o vynas taps lyg sirupas. Džemas turi gautis tirštokas.

  5. Šis džemas neturi jokio svogūnų skonio! Tinka prie kiaulienos, jautienos bei ožkos sūrio.