Ragauk.lt

Napoleonas

Napoleonas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai Pyragui:
Ingredientai Pirmajam sluoksniui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Sluoksniuotą tešlą palaikyti kambario temperatūroje, kad atitirptų.

  2. Reikės 4 lakštų sluoksniuotos tešlos.

  3. Sluoksniuotos tešlos lakštus kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol įgauna aukso spalvą. (apie 20-25 minutes)

  4. Pertepimui:
    Viriname pieną nedideliame puode.

  5. Sumaišome kiaušinio trynius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir miltais.

  6. Į pieną supilame kiaušinių mišinį ir dar šiek tiek paverdame (apie 10 minučių).

  7. Kiekvieną lakštą supilti pieno/kiaušinių mišiniu. Sudėti lakštus vieną ant kito.
    Gautą pyragą galima formuoti formoje, tuomet bus galima suformuotą pyragą užpilti likusiu pieno mišiniu.

  8. Pyragas turi gautis „šlapias“.

  9. Kad pyragas sustengtų, palaikome šaldytuve (3-4 val.).

    Skanaus :)