Ragauk.lt

Migdolų – abrikosų pyragas

Migdolų – abrikosų pyragas

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Abrikosus supjaustyti kubeliais. Galima nelupti, svarbu gerai nuplauti.

  2. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi.

  3. Išplakti kiaušinius ir įmaišyti į sviesto mišinį.

  4. Į kiaušinius įmaišyti grietinę, vanilinį cukrų.

  5. Įmaišyti į tešlą miltus ir kepimo miltelius.

  6. Galiausiai įmaišyti migdolų riešutų (plonai supjaustytus arba tieisog sukapotus) ir abrikosus.

  7. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes. Kepiau plačioje, bet negilioje skardoje, tad tiek laiko pakako, tačiau jei kepsite aukštesnėje skardoje, gali tekti kepti ilgiau.

  8. Skanaus