Ragauk.lt

Likeris su cinamonu

Likeris su cinamonu

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pusę cukraus su pienu ir cinamono lazdelėmis užvirti. Lazdeles išimti ir pasidėti šone. Likusią dalį cukraus su kiaušinių tryniais supilti į dubenį, esantį karštame vandenyje. Gerai suplakti (kol suputos) rankiniu plaktuvu.

  2. Karštą pieną supilti į kiaušinių trynių masę ir tol plakti šluotele, kol masė pradės tvirtėti. Per rėtį supilti į kitą dubenį. Apie 3 minutes palikti, kad pravėstų. Lėtai įmaišyti romą.

  3. Kiaušinių likerį supilstyti į švarius butelius. Į kiekvieną įmesti po cinamono lazdelę. Butelius uždaryti ir atvėsinti.

  4. Laikant šaldytuve, likeris išsilaiko apie 4 savaites, skaniausias jis yra šviežias.