Ragauk.lt

Kriaušių ir riešutų pyragas

Kriaušių ir riešutų pyragas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų minkome tešlą ir padedame į šaldytuvą 30 min.

  2. Ketvirtadalį tešlos atidėkime, o iš kitos dalies iškočiokime 5 - 7 mm storio lakštą ir dėkime į kepimo skardą.

  3. Kriaušes supjaustome kubeliais, riešutus susmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuotą pieną ir viską išmaišome.

  4. Kriaušių masę pilame ant tešlos lakšto.

  5. Atidėtą tešlą tiesiog sutarkuojame ant viršaus.

  6. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros, ir kepame 45 minutes.

  7. Iškepusį pyragą paliekame atvėsti ir sustengti. Sustengusį jau galima tiekti!