Ragauk.lt

Krepšeliai su mėsos įdaru

Krepšeliai su mėsos įdaru

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į mėsą. Įberkite prieskonių ir dar kartą išmaišykite. Tinka ne tik kiaulienos, bet ir jautienos faršas. Galima dėti 0,5 kg jautienos faršo ir 0,5 kg kiaulienos.

  2. Išplakite kiaušinius su pienu ir prieskoniais.

  3. Iš lėto berkite miltus ir maišykite.

  4. Kai nebesimaišo su šaukštu, suberkite likusius miltus ir išminkykite tešlą rankomis.

  5. Iškočiokite tešlą (2-3 mm storio) ant stalo ir išpjaukite maždaug 9-10 cm skersmens apskritimais. Į vidurį įdėkite 1 šaukštą įdaro ir kraštus užlenkite.

  6. Ištepkite kiekvieną pyragėlį sviestu ir kepkite keptuvėje ant garų arba orkaitėje (200 laipsnių pagal Celsijų) apie 30 minučių.