Nuskutame bulves, susmulkiname ir išverdame.
Bulves sutriname bulvių trintuve.
Užviriname pieną. Supilame jį į bulvių tyrę, sudedame sviestą, druską.
Viską elektriniu plaktuvu gerai išplakame, kad neliktų bulvių gabaliukų.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome nestorais žiedais.
Cukrų supilame į metalinį puodą ir ant nesmarkios ugnies užviriname karamelę.
Obuolių žiedus paeiliui panardiname į susidariusį cukraus sirupą.
Kraujinę dešrą supjaustome riekelėmis, apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus.
Serviruojame į lėkštes po 7 gabalėlius dešros, du žiedus karamelizuotų obuolių ir po tris didelius šaukštus bulvių piurė.
Puošiame petražolių šakelėmis.