Ragauk.lt

Keksiukai su vynuogių įdaru

Keksiukai su vynuogių įdaru

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų kiekis: 100
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė 250 ml talpos.

  2. Kukurūzų miltus sumaišome su ryžių ir kvietiniais miltais, krakmolu, kepimo milteliais.

  3. Kiaušinius išplakame su druska, cukrumi, įmaišome pasukas, aliejų.

  4. Kiaušinių plakinį sumaišome su biriais produktais.

  5. Į kepimo formeles dedame 1 šaukštą tešlos, 2-3 vynuogių puseles be sėklų. Ant vynuogių dėkite 1-2 šaukštus tešlos.

  6. Kepame keksiukus apie 20 minučių 190 laipsnių orkaitėje.