Ragauk.lt

Keksas citrinukas su razinomis

Keksas citrinukas su razinomis

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Baltymus atskirti nuo trynių ir gerai išplakti iki standžių putų.

  2. Sviestą ištrinti su cukrumi. Masę maišyti iki kol ištirps cukrus.

  3. Į sviesto masę atsargiai įmaišyti trynius ir maišyti iki vientisos masės.

  4. Į gautą masę sudėti razinas ar kitokius džiovintus vaisius, pusė citrinos tarkuotos žievelės bei miltus. Masė išmaišyti iki vientisos masės.

  5. Gerai išplaktus baltymus atsargiai ir iš lėto supilti į tešlą.

  6. Skardą ištepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais arba miltais. Supilti paruoštą tešlą.

  7. Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie valandą laiko.

  8. Atvėsusį išimti ir apibarstyti miltiniu cukrumi.