Mieles išmaišykite šiltame piene.
Į pieną supilkite išplaktus kiaušinius su sviestu ir cukrumi.
Suberkite kvietinius miltus.
Razinas ir džiovintus vaisius užpilkite romu ar brendžiu ir palaikyti 10-15 minučių.
Į tešlą sudėkite vaisius, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę ir vanilės ekstraktą.
Tešlą gerai išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų.
Tešlą supilstykite į keksiukų kepimo formeles.
Kepkite 5 minutes 210° C orkaitėje, po to sumažinkite temperatūrą iki 185° C ir kepkite dar apie 35 minutes. Kadangi turiu didesnes nei įprasta keksiukų kepimo formeles, tai kepimo laikas pailgėja, tačiau jei kepsite įprastose, standartinio dydžio formelėse, užtenka kepti apie 20-25 minutes.