Ragauk.lt

Jautienos troškinys

Jautienos troškinys

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai Marinatui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustyti nedideliais kubeliais.

  2. Mėsą įtrinti druska, pipirais, gartyčiomis ir apšlakstyti aliejumi.

  3. Uždaryti sandariame indelyje palaikyti per naktį, kad mėsa pasimarinuotų.

  4. Kitą dieną, įkaitinti pora šaukštų aliejaus ir sudėti mėsos kubelius ir svogūnų griežinėlius. Pakepinti 2-3 minutes. Po to įpilti vandens ir trošklinti apie 35 minutes.

  5. Vandens daug nereikia: pirmą kartą pilu 4 šaukštus ir po to vis pripilu dar, kad nesviltų mėsa.

  6. Dažniausiai patiekiu su ryžiais, bet tinka ir bulvės.