Supilkite į keptuvę alyvuogių aliejų ir palikite, kad įkaistų ant vidutinio-nedidelio kaitrumo ugnies.
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Tuomet sudėkite į keptuvę. Kepkite apie 7 minutes.
Į keptuvę sudėkite nuluptas česnako skilteles ir kepkite apie 1 minutę.
Po to įberkite druskos ir pipirų.
Į keptuvę sudėkite smulkintų pomidorų konservus.
Išmaišykite ir virkite. Kai padažas pradės burbuliuoti virkite apie 20 minučių.
Jei pradėtų svilti, įpilkite šiek tiek vandens ar daržovių sultinio.
Supilkite į padažą 100 ml vandens ir visą laiką maišant virkite apie 2 minutes.
Virkite dar 10 minučių.
Nebijokite paragauti, gal Jums norėsis daugiau druskos ar pipirų. Skanaus :)