Ragauk.lt

Itališkas pomidorų padažas

Itališkas pomidorų padažas

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai Padažui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilkite į keptuvę alyvuogių aliejų ir palikite, kad įkaistų ant vidutinio-nedidelio kaitrumo ugnies.

  2. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Tuomet sudėkite į keptuvę. Kepkite apie 7 minutes.

  3. Į keptuvę sudėkite nuluptas česnako skilteles ir kepkite apie 1 minutę.

  4. Po to įberkite druskos ir pipirų.

  5. Į keptuvę sudėkite smulkintų pomidorų konservus.

  6. Išmaišykite ir virkite. Kai padažas pradės burbuliuoti virkite apie 20 minučių.

  7. Jei pradėtų svilti, įpilkite šiek tiek vandens ar daržovių sultinio.

  8. Supilkite į padažą 100 ml vandens ir visą laiką maišant virkite apie 2 minutes.

  9. Virkite dar 10 minučių.

  10. Nebijokite paragauti, gal Jums norėsis daugiau druskos ar pipirų. Skanaus :)