Ragauk.lt

Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.

  2. Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.

  3. Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° įkaitintą orkaitę. Kepame 20-30 min.

  4. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.