Ragauk.lt

Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Ingredientai Apvoliojimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pašildyti pieną, bet neužvirinti.

  2. Įmaišyti mieles, alyvuogių aliejų, druską, cukrų ir miltus.

  3. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palaikyti 45 minutes. Tešlos tūris turi padvigubėti.

  4. Po to tešlą iškočioti ir supjausyti 5 cm pločio juostelėmis.

  5. Dešreles (aš turėjau pieniškų) apsukti tešlos juostelėmis ir pamirkyti kiaušinių plakinyje.

  6. Kepti 180° C orkaitėje 15-20 minučių.