Sumaišykite miltus, cukrų, rozmariną ir druską. Geriausiai būtų, jei rozmarinas prieš tai būtų itin smulkiai susmulkintas.
Įmaišykite sviestą, vėliau - trynį. Kai gausite tešlą, ištieskite ją į 22 cm apvalią kepimo formą - ant dugno ir šiek tiek ant kraštų.
Įdėkite į šaldiklį 15 minučių.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
Tešlą uždenkite folija arba kepimo popieriumi taip, kad jis priglustų prie tešlos dugno. Gerai būtų, jei ant kepimo popieriaus užtėtumėte tam tikro svorio, pavyzdžiui pupų ar žirnių, kad kepant pagrindas neišsiriestų.
Kepkite 20 minučių.
Tuomet išimkite iš orkaitės, nuimkite papildomą svorį - foliją ar kepimo popierių, susmulkinkite jį ir pridėkite prie sienelių, kad pado dugnas būtų atviras. Kepkite dar 15 ar 20 minučių, kol padas pagels. Tokiu būdų apsisaugosime, kad tešlos formos kraštelei neperkeptų.
Atvėsinkite orkaitėje. Nuimkite foliją/kepimo popierių.
Išplakite visus įdaro ingredientus kartu ir supilkite į iškeptą formą.
Kepkite 170 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Atvėsinkite orkaitėje ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš tiekiant, išimkite tartą iš kepimo formos ir papuoškite braškėmis. Skanaus!!!