Ragauk.lt

Arbata su vaisiais ir putojančiu vynu

Arbata su vaisiais ir putojančiu vynu

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 16
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Arbatžoles užpilti 1 l verdančio vandens ir 3 min. plikyti. Perkošti į atskirą indą.

  2. Į arbatą suberti cukrų ir maišyti, kol cukrus ištirps. Indą su arbata aušinti šaltame vandenyje, į arbatą galima įmesti keletą ledo kubelių.

  3. Vieną apelsiną kruopščiai nuplauti karštu vandeniu, nulupti žievelę ir supjaustyti griežinėliais. Iš likusių citrusinių vaisių išspausti sultis.

  4. Nuvalytas braškes perpjauti pusiau.

  5. Nuluptą bananą supjaustyti griežinėliais.

  6. Vaisius ir sultis gerai atšaldyti ir sumaišyti su arbata.

  7. Supilti į stiklinį indą, supilti vyną ir atsargiai išmaišyti. Skanaus