Ragauk.lt

Angliškas keksas

Angliškas keksas

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Išlydytą sviestą sumaišome su cukrumi, mušame kiaušinį, įpilame jogurto ir išplakame.

  2. Į plakinį įdedame sodos, cinamono ir miltų.

  3. Gerai išminkome tešlą.

  4. Galiausiai į gerai išminkytą tešlą suberiame kapotus graikinius riešutus, razinas ir gerai sumaišome.

  5. Kepimo formą ištepame aliejumi ar kepimui skirtu margarinu, pabarstome miltų, kad tešla nepriliptų prie formos kraštų.

  6. Sukrečiame tešlą į paruoštą kepimo formą.

  7. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 220 laipsnių, 40-45 minutes.

    Gero apetito:)