Paieška
Reklama

Žuvų piršteliai

  • 5.0 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 125 gr.;
  • Parmezano sūris , 2 v.š.;
  • Petražolės, kapotos , 1 v.š.;
  • Citrinos žievelė, sutarkuota , 1 a.š.;
  • Paprikos milteliai , 0,5 a.š.;
  • Čiobreliai , 0,5 a.š.;
  • Česnakinė druska , 0,3 a.š.;
  • Grietinėlė, riebi , 150 ml;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Miltai , 100 ml;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Reikės:
  • Žuvies filė , 400 gr.;
Kepimui:
  • Augalinis aliejus , 100 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė supjaustykite juostelėmis.
  2. Džiūvėsėlius išmaišykite su druska ir juodaisiais pipirais.
  3. Į džiūvėsėlius įmaišykite petražoles, sūrį, česnakinę druską, citrinos žievelę, paprikos miltelius ir džiovintus čiobrelius.
  4. Išplakite kiaušinį su grietinėle.
  5. Žuvies juosteles voliokite tokia tvarka: pirmiausiai pavoliokite miltuose, tuomet grietinėlės ir kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiūvėsėlių mišinyje.
  6. Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
  7. Į keptuvę sudėkite žuvies pirštelius.
  8. Kepkite, kol žuvies piršteliai gražiai pagelsta iš visų pusių.
  9. Išimtus iš keptuvės žuvų pirštelius sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
  10. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]