Paieška
Reklama

Žuvies maltiniai su grybų įdaru

  • 4.5 5 2
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Grybai , 180 gr.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
Tešlai:
  • Žuvies filė , 600 gr.;
  • Batonas , 2,5 riek.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 1 stikl.;
Pamirkymui:
  • Grietinėlė , 120 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė du kartus permalame mėsmale, sudedame grietinėlėje išmirkytą batoną, kiaušinius, prieskonius ir gerai išmaišome.
  2. Svogūną ir virtus grybus smulkiai supjaustome, bei pakepiname aliejuje.
  3. Iš žuvies ir batono masės paruošiame paplotėlius, ant jų dedame grybų masės ir suformuojame kotletus.
  4. Kotletus apvoliojame džiūvėsėliuose, sudedame ant kepimo skardos ir kepame apie 20 min., 180 laipsnių temperatūroje. Patiekiame su ryžiais ir daržovėmis. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Danutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]