Paieška
Reklama

Žuvies kukuliai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Žuvis , 1 kg;
  • Batonas , 3 riek.;
  • Pienas , 0,5 stikl.;
  • Svogūnai , 3 galv.;
  • Sviestas , 1,5 v.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Grietinė , 0,5 stikl.;
  • Mairūnas , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Džiūvėsėliai , 1 v.š.;
  • Žalumynai , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į išvalytą žuvį, išėmus kaulus, pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmirkyto piene ir nuspausto batono, kiaušinių, smulkintų žalumynų, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų vienalytė. Iš jos, daromi kukuliai, kurie pavoliojami džiūvėsėliuose.
  2. Šiuos kukulius verdame (10-15 min.) pasūdytame vandenyje.
  3. Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais ar marinuotais burokėliais, šalti — su krienais ar majonezu.
  4. Šiuos kukulius galima įdaryti grybais.
Receptą atsiuntė Olga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]