Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Žuvis supjaustoma porcijomis, o oda ir kaulai 30 min. paverdami (1,5 l vandenyje) kartu su gabalėliais supjaustytu salieru.
Kitame puode suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai ir kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu.
Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies.
Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.