Bulves ir pomidorus supjaustyti griežinėliais. Viena skiltele česnako patrinti skardą, kurioje kepsite.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Į skardą supilti du valgomus šaukštus aliejaus ir sluoksniais sudėlioti pomidorų ir bulvių griežinėlius. Užpilti karštu sultiniu.
Nuplauti ir nusausinati mėsą. Kruopščiai ištrinti druskos ir pipirų mišiniu. Įdėti į skardą. Kepti apie 60 minučių.
Susmulkinti česnako skiltelę. Sumaišyti su citrinos žievele, duonos džiūvėsėliais, trintu parmezanu, petražolėm ir 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
Gauta masę tolygiai ištepti ant keptos mėsos ir toliau kepti apie 20 min. Kepsnį išimti ant lėkštės ir tuoj pat patiekti supjaustytą su daržovėm ir bulvėm.