Paieška
Reklama

Žiedinių kopūstų salotos

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Marinatui:
  • Baltas vynas, sausas , 60 ml;
  • Raudonasis svogūnas , 1 galv.;
  • Garstyčios , 1 a.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 120 ml;
  • Kaparėliai , 1 v.š.;
  • Petražolės, kapotos , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Salotoms:
  • Žiediniai kopūstai , 1 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žiedinius kopūstus išskaidyti smulkesniais žiedynais ir virti apie 7-8 minutes pasūdytame vandenyje. Po to vandenį nupilti ir palikti žiedinius kopūstus, kad nusivarvėtų.
  2. Į vyną įmaišyti aliejų, garstyčias, kaparėlius, prieskonius, smulkintą svogūną ir petražoles.
  3. Į marinatą sudėti žiedinius kopūstus ir palaikyti 15 minučių.
  4. Skanu prie žuvies ar mėsos, ar tiesiog vieni.
Receptą atsiuntė Aura
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]