Paieška
Reklama

Žiedinių kopūstų apkepas

  • 3.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Daržovių apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Grietinėlė , 180 gr.;
  • Sūris, fermentinis , 90 gr.;
  • Miltai, kvietiniai , 1,5 v.š.;
Reikės:
  • Morkos , 3 vnt.;
  • Kopūstas, žiedinis , 1 vnt.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Mėsa , 180 gr.;
  • Grybai , 180 gr.;
Pabarstymui:
  • Sūris, fermentinis , 90 gr.;
Paskaninimui:
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalafiorą išskirstome žiedeliais ir išverdame kartu su morkomis, paliekame atvėsti.
  2. Smulkintus svogūnus, rūkytą mėsą, morkas ir grybus apkepame. Grietinėlę sumaišome su miltais ir užverdame, sudedame pusę sūrio ir nukeliame nuo ugnies. Sumaišome su daržovėmis ir paskaniname prieskoniais.
  3. Viską sudedame į kepimo indą ar skardą, gražiai išlyginame ir apibarstome likusiu tarkuotu sūriu.
  4. Kepame apie 40-60 min., 190 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Receptą atsiuntė Odeta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt