Paieška
Reklama

Žemuoginiai ledai desertiniame krepšelyje

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 12
Įdarui:
  • Plakta grietinėlė , 350 ml;
  • Citrinos sulčių , 2 v.š.;
  • Cukraus , 100 gr.;
  • Žemuogės , 2 sauj.;
Reikės:
  • Desertiniai krepšeliai , 12 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į grietinėlę suberti cukrų, supilti citrinos sultis, suberti 2 saujas šviežių žemuogių, viską gerai išplakti.
  2. Pastatyti į šaldymo kamerą valandai, jei reikia ir daugiau, ir palaukti kol sustings. Tuomet imti desertinius krepšelius, juos prikrauti ledų masės ir papuošti žemuogių uogomis.
  3. Skanaus!
Receptą atsiuntė Salomėja
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]