Paieška
Reklama

Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 30
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus , 1 a.š.;
  • SANTA MARIA TEX MEX tortilijos , 4 vnt.;
  • Druska ;
  • Žalioji citrina, sultys , 80 ml;
  • SANTA MARIA RED HOT aitriosios paprikos dribsniai (arba SANTA MARIA aitriųjų paprikų) , 1 v.š.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 0,5 a.š.;
  • Savojinis kopūstas, pjaustytas plonomis juostelėmis , 150 gr.;
  • Kalendra, šviežia , 20 gr.;
  • Fetos sūris, trupintas , 50 gr.;
  • Avokadas, supjaustytas kubeliais , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.

Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15- 20 minučių. Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.

Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]