Paieška
Reklama

Žaliasis mėsos padažas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Padažui:
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Ančiuviai , 4 vnt.;
  • Kaparėliai , 1 v.š.;
  • Aliejus , 50 ml;
  • Actas , 3 v.š.;
  • Bulvė, virta , 1 vnt.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Petražoles sukapokite.
  2. Česnaką ir svogūną supjaustykite kubeliais.
  3. Į indą sudėkite petražoles, česnaką, svogūną, virtą bulvę (supjaustytą kubeliais), kaparėlius, ančiuvius, supilkite actą ir aliejų.
  4. Sutrinkite viską su trintuvu. Trinti reikia apie 2-4 minutes, kol viskas gerai susitrina iki vientisos masės.
  5. Skanaus!
Receptą atsiuntė Jonė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]