Paieška
Reklama

Žalia žirnelių trinta sriuba

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Sriubai:
  • Konservuoti žirneliai , 200 gr.;
  • Morkos , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Sviestas , 40 gr.;
  • Miltai , 1 v.š.;
  • Sultinys , 250 ml;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Balta duona , 2 riek.;
  • Česnakai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Žalumynai , 1 pund.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Žirnelius nukošti ir išplakti su mikseriu iki vientisos masės.
  2. Pakepinkite ant sviesto susmulkinkus morką ir svogūną. Į keptuvę suberkite miltus, viską gerai sumaišykite, ir kepkite dar 3 min.
  3. Į paruoštą sultinį sudėkite daržoves su miltais ir žirnelių masę. Visą laiką maišykite ir užvirinkite. Virkite dar 5 min. ant silpnos ugnies.
  4. Mažais kubeliais supjaustykite duoną. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smulkiai sukapotą česnaką bei duonos kubelius. Kepkite, kol švelniai apskrus.
  5. Pateikite sūdytą sriubą, pabarstytą skrebučiais ir papuoškite žalumynais.
Receptą atsiuntė Laima
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]