Paieška
Reklama

Ypatingas vištienos karis

  • 4.5 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Vištienos kulšelės , 8 vnt.;
  • Moliūgai , 200 gr.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Salierai , 1 vnt.;
  • Kokoso pienas , 1 skard.;
  • Vanduo , 0,6 stikl.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Kario prieskoniai , 3 a.š.;
  • Garstyčios , 1 a.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Imbieras , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite aliejų. Jame pakepinkite garstyčių sėklas. Pabarstykite cinamono.
  2. Kepkite kol užuosite cinamoną, tada įdėkite supjaustytus svogūnus.
  3. Toliau kepkite kol svogūnai paruduos ir sudėkite nuluptą, susmulkintą imbierą bei česnako skilteles. Kepkite 2 minutes.
  4. Sudėkite kario prieskonius, pipirus, vištieną ir kepkite, kol ji pasidarys auksinės spalvos.
  5. Tuomet sudėkite smulkintas daržoves, supilkite kokoso pieną ir vandenį. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 35 minutes.
  6. Pamatysite, kad patiekalas paruoštas, kai skystis bus nei skystas, nei tirštas.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]