Paieška
Reklama

Vyšninis pyragas

  • 5.0 5 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Miltai , 300 gr.;
  • Sviestas , 250 gr.;
  • Cukrus , 200 gr.;
  • Migdolai , 150 gr.;
  • Uogienė, vyšnių , 250 ml;
  • Kiaušiniai , 5 vnt.;
  • Vanilinis cukrus , 1 pak.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Kepimo milteliai , 1,5 a.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Muskatas , 0,5 a.š.;
Reikės:
  • Cukraus pudra , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska, cinamonu ir muskatu, vyšnių uogiene. Po to įmuškite kiaušinius, suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
  2. Įmaišykite maltus migdolus. Tešlą sukrėskite į 30 cm skersmens riebalais pateptą indą ir išlyginkite paviršių.
  3. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180-200 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite maždaug 50 minučių.
  4. Išimkite iš orkaitės ir, kai atauš, iškrėskite iš indo. Pabarstykite cukraus pudra. Skanaus
Receptą atsiuntė Jurga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]