Paieška
Reklama

Vyniotinis iš faršo ir sūrio

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Prieskoniai ;
  • Druska, pipirai ;
  • Sūris , 350 gr.;
  • Kiaušiniai , 5 vnt.;
  • Majonezas , 250 gr.;
Įdarui:
  • Faršas (kiauliena- jautiena) , 500 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišykiti su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet ne maigykite. Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus išimti ir leisti kepiniui atvėsti.
  2. Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį. Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200°C temp. temperatūroje apie 40 minučių.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]