Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Sutrinti česnakus, pipirus bei žalumynus. Jautieną įtrinti mišiniu, įdėti į polietileninį maišelį, užpilti vynu, įkišti laurų lapelius, užrišti ir palikti i 1 - 2 valandoms kambario temperatūroje. Išsimarinavusią mėsą nusausinti ir kepti 180°C temperatūroje uždengus su folija 30 minučių. Po to dar 15 -20 minučių kepti atidengus, kol mėsa apskrus.
Į užvirusį vandenį palengva pilti kukurūzų dribsnius ir maišyti, kol sutirštės. Tada sudėti sviestą, parmezaną, rozmariną bei prieskonius. Išjungti ugnį ir dar viską gerai išmaišyti.
Supjaustyti čiabatą vieno centimetro riekelėmis, apšlakstyti aliejumi,pabarstyti druska, pipirais ir išspausti česnako skilteles. Kepti orkaitėje, grilio rėžimu, kol mėsa apskrus. Dar karštą duoną užbarstyti tarkuotu parmezanu, kad sūris išsilydytų. Patiekalą patiekti duonai atvėsus.